Eddigi támogatóink

A közhasznú nonprofit tevékenységünkhöz elengedhetetlenül szükségesek a támogatóink felajánlásai, melyek nélkül sokkal kevesebb élményt tudnánk a gyerekeknek biztosítani.

3

Lakatos Köves és Társai Ügyvédi iroda

5

Budapesti Ügyvédi Kamara

4

Göd város önkormányzata

2

Royal Silvert Kft. – Bavaria Yachts

Segítsd adód 1 %-val a Hangerdei Alkotótábort!

A Hangerdei Alkotótábort szervező Molitor Music School Közhasznú Nonprofit Kft.-t a NAV közhasznú társaságként tarja nyilván és emiatt jogosult az 1 % SZJA felajánlások befogadására. Az éves adóbevallás 1 %-ról rendelkező mellékletében az alábbi adószámot kell megjelölni: 25776995-1-42.

Évek óta egyre több boldog résztvevője van a Hangerdei Alkotótábornak, és már jóval meghaladja a 200-at azon fiatalok száma, akik életre szóló élményt szereztek itt az elmúlt évek alatt. Ugyanakkor egyre nagyobb erőfeszítésekkel jár, hogy a gyerekek még több élményhez jussanak, és a programok általános színvonala mindig meghaladja az előző évit.

Az elmúlt években mindent elkövettünk azért, hogy csak a lehető legkisebb mértékben növekedjenek a tábori költségtérítés összegei, és a csapatot és annak sokat fejlődő és művészileg is értékelhető színvonalát az egyes családok anyagi lehetőségei ne befolyásolják. A rohanó infláció miatti költségnövekedés viszont sajnos bennünket sem kímél. Befizetéseitek mellett mindezt eddig is a nagyvonalú szponzori támogatásokkal a Molitor Music School Közhasznú Nonprofit Kft. biztosította, de van egy korlátja annak, hogy a folyamatosan emelkedő szállás, étkezés, program és személyi költségeket fedezni tudjuk.

Ezért kérünk benneteket, hogy amennyiben módotok van rá, segítsétek a Hangerdei Alkotótábort és az idén május végéig esedékes és a 2022­-as évre vonatkozó SZJA bevallás mellékletében a Molitor Music School Közhasznú Nonprofit Kft. -nak ajánljátok fel adótok 1 %-át (adószám: 25776995-1-42.)

Bármilyen összegű támogatásnak nagyon örülünk, és nagyban segítitek missziónkat, hogy a gyerekeknek életre szóló tapasztalatokat és élményeket szerezhessünk a közös zenélés és tábori közösségi élményen keresztül. A tábor nyilvános zárókoncertje szintén egyedüli lehetőséget biztosít a résztvevő fiataloknak, hogy a zenei előadás élményével kapcsolatos valós tapasztalatokhoz jussanak és tovább bátorítsa azokat, akik a jövőben akár zenei pályát szeretnének választani.

Új támogatóknak

A Molitor Music School Közhasznú Nonprofit Kft formában működik. Az MMS-nek nyújtott támogatás összege a mindenkor hatályos adójogszabályok szerint adóalap illetve adócsökkentésre jogosít.

Bankszámlaszám: HU78 11600006 00000000 83801190

Adószám: 25776995-2-42

EU adószám: HU25776995

Szja 1 % felajánlás

A Molitor Music School a NAV nyilvántartásában az SZJA 1 % százalék befogadására jogosított szervezetként szerepel.

A technikai szám melyet az adóbevallás mellékleteként az 1% rendelkező nyilatkozaton fel kell tüntetni:

A 2023. Rendelkező évre regisztrált, szja 1 %-os felajánlásra jogosult civil kedvezményezettek között a NAV sorszám: 19875